Bekendmaking lijsttrekker(s).

Op 15 juni 2012

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober zal Karl Geens de lijst trekken voor N-VA Rijkevorsel.

Karl Geens was in 2011 mede-stichter van N-VA Rijkevorsel en is voorzitter van de afdeling.

Karl is reeds sinds 2001 actief in de Rijkevorselse gemeentepolitek. Eerst als bestuurslid en sinds januari 2007 als gemeente- en politieraadslid. Tevens is hij lid van de raad van bestuur van de academie voor muziek en woord de Noorderkempen en de algemene vergadering van IOK.

Zo heeft hij de afgelopen elf jaar al heel wat ervaring kunnen opdoen. Karl Geens is geboren en getogen in Rijkevorsel en is goed vertrouwd met wat er leeft in onze gemeente.

Naast zijn politiek engagement is Karl verder ook actief in enkele Vlaams-culturele verenigingen. (Vlaamse Kring, V.O.S.-Vlaamse vredesvereniging).

"Met Karl als lijsttrekker hebben we iemand met een sterke persoonlijkheid, gedegen kennis, engagement en de kracht om anderen te motiveren", aldus Stefan Maes, ondervoorzitter van N-VA Rijkevorsel.

Maar Karl zal niet alleen de lijst trekken, op de tweede plaats staat Dorien Cuylaerts.
Dorien en Karl vormen reeds sinds de verkiezingen van 2006 een sterk duo in de
Rijkevorselse politiek.

Dorien Cuylaerts is ook sinds 2001 actief gaan deelnemen aan de politiek in Rijkevorsel.
Eerst als bestuurslid, sinds januari 2007 als gemeenteraadslid en sinds 2010 als schepen van jeugd, milieu, toerisme, gelijke kansen, erediensten, energie, middenstand en ontwikkelingssamenwerking.

Karl Geens en Dorien Cuylaerts zullen zich dan ook samen inzetten om een sterke N-VA ploeg op de kaart te zetten in Rijkevorsel. We hopen daarvoor de steun te krijgen van de Rijkevorselse bevolking.

Momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan een goed doordacht verkiezingsprogramma waarover u op een later tijdstip meer zult vernemen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is