Lid van de maand: Oktober

Op 22 oktober 2011

Elke maand stelt een lid van de "werkgroep 2012" zich voor aan het publiek. 
Deze maand is het de beurt aan Diede Van Dun.


“N-VA-lid van de maand zijn is voor mij een hele eer”   Diede Van Dun

Ik ben Diede Van Dun, 17jaar en ben sinds juli actief-lid van de N-VA afdeling Rijkevorsel. Ik studeer Multimedia in SO Zenit turnhout. Met de N-VA heb ik er weer een nieuwe, boeiende, bezigheid bij. Daarnaast speel ik toneel, ben ik lid van de “Plussers” en ook muziek spelen is een passie van me.

Mensen stellen me vaak vragen zoals:

Waarom politiek
Ik ben in de (Rijkevorselse) politiek gestapt omdat ik
iets wil veranderen. Ik wil dat onze inwoners meer inspraak krijgen in het beleid. De bevolking weet volgens mij te weinig van het bestuur van Rijkevorsel en andersom ook.  Dat wil ik veranderen door te luisteren naar de mensen en dit over te brengen naar het gemeentebestuur.

Waarom de N-VA?
Ik sluit me bijna volledig aan bij de standpunten van N-VA Rijkevorsel en kan bij de verdere opmaak van het verkiezingsprogramma nog volop mijn inbreng hebben. Daarnaast is N-VA Rijkevorsel een jonge partij, met jonge mensen en met toekomst. En jeugd is wat Rijkevorsel nodig heeft, niet te vergeten dat ik ook pleit voor de ouderen uit ons dorp.

Wat zijn mijn plannen voor de toekomst?
Dat weet ik zelf nog niet… ik heb nog geen idee wat ik in de toekomst ga doen. Wat politiek betreft ga je me misschien volgend jaar op de kieslijst zien staan, maar ook daar moet ik nog eens goed over nadenken…
Ik heb allezins nog veel ambitie voor mezelf en voor de rest.  

Met vriendelijke groeten, Diede Van Dun

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is