Rijkevorsel verkoopt betaalbare bouwgronden in een rustige omgeving

Op 26 januari 2017, over deze onderwerpen: Mobiliteit en openbare werken, Ruimtelijke ordening
plan Bieshoven

IOK verkoopt in samenwerking met de gemeente Rijkevorsel negentien bouwgronden in de verkaveling ‘Koekhoven fase 6’. Deze nieuwe woonbuurt is gelegen tussen de eerder gerealiseerde fases aan de Kleine-Markweg, Waterdelt en Dijkbeemd. De toegang tot deze nieuwe verkaveling is voorzien via de nieuw aangelegde straat Bieshoven en via bestaande voetgangers- en fietsersverbindingen. 

De verkaveling voorziet woonvolumes die per twee geschakeld worden met hun autobergplaatsen.  Deze typologie is duurzaam naar zonoriëntatie toe en tevens afgestemd op de omgeving. De verkoop van deze verkaveling verloopt in twee fasen.

Inschrijvingen

Kandidaat-kopers kunnen zich inschrijven van maandag 6 februari t.e.m. vrijdag 17 februari 2017 bij IOK te Geel, Antwerpseweg 1, na telefonische afspraak op 014 56 27 44.

Voor de kandidaat-kopers die echter tijdens de kantooruren moeilijk bij IOK geraken, is er een avondinschrijving voorzien in het gemeentehuis te Rijkevorsel, Molenstraat 5 op maandag 6 februari 2017 tussen 18 en 19.30 uur.

Verkoop

De verkoop gaat door op maandag 6 maart 2017 om 18.30 uur in het gemeentehuis te Rijkevorsel.
Meer informatie zoals o.a. prijzen, oppervlakten, een gedetailleerd plan, voorschriften en voorwaarden vind je terug op www.iok.be/Koekhoven.  

Een infosessie wordt georganiseerd op maandag 23 januari 2017 om 19 uur in de raadzaal in het gemeentehuis.

Meer info?

IOK
grondbeleid [at] iok.be
014 56 27 44

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is